Brantho Korrux Ecopakt

Brantho-Korrux Ecopakt

Brantho-Korrux Ecopakt is een watergedragen, zijdeglanzende en vuilafstotende grond-, hecht- en afwerklaag. Deze roestwerende en universeel te verwerken coating wordt gebruikt op ijzer, staal, aluminium, RVS, verzinkte ondergronden, geschuurde oude verflagen en gegronde oppervlakten. De goede corrosiewering en duurzaamheid in de buitenlucht maakt het een zeer populaire coating. Daarnaast is de Brantho-Korrux Ecopakt universeel te verwerken, bestand tegen temperaturen tot 80°C en na 45 minuten zonder te schuren met zichzelf of met een 1-K acrylaatverf overschilderbaar. Dit product is verkrijgbaar bij onze 100+ verkooppunten in het hele land. Gebruik de store locator om de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt te vinden en het product te bestellen.

Waar kan ik Brantho-Korrux Ecopakt kopen?

Wij zijn leverancier van Brantho-Korrux Ecopakt voor meer dan 100 verkooppunten verspreid door het hele land. Of er een vestiging bij jou in de buurt is kun je heel gemakkelijk nagaan met onze store locator. Zo kun je precies zien welk verkooppunt er bij jou in de buurt zit. Je kunt het product vervolgens direct online bestellen of een bezoek brengen aan de desbetreffende dealer bij jou in de buurt.

   Wat zijn de voordelen van Brantho-Korrux Ecopakt?

   Brantho-Korrux Ecopakt is een grond-, hecht- en afwerklaag in één
   Het is universeel te verwerken
   Heeft een goede corrosiewering
   Het heeft een goede buitenduurzaamheid
   De Ecopakt heeft een zeer hoge vul- en dekkracht
   Het is al na 45 minuten zonder te schuren met zichzelf óf met een 1-k acrylaatverf overschilderbaar
   Bestand tegen temperaturen tot 80°C
   Verkrijgbaar in alle kleuren
   Verbruikt slechts 150 tot 200ml. Per vierkante meter
   Verkrijgbaar bij meer dan 100 verkooppunten verspreid door het hele land

   Brantho-Korrux Ecopakt omschrijving

   Brantho-Korrux Ecopakt is een water-verdunbare, zijdeglanzende grond-, hecht- en afwerklaag in één. Kenmerkend voor de coating is zijn goede corrosiewering, buitenduurzaamheid en zeer hoge vul- en dekkracht. Daarnaast is de coating al na 45 minuten met zichzelf overschilderbaar; na doordrogen met alle in de handen verkrijgbare verven en lakken. Bantho-Korrux Ecopakt is bestand tegen temperaturen tot 80°C. Het product is geschikt voor vele toepassingen op o.a. ijzer, staal, aluminium, RVS, verzinkte ondergronden, geschuurde oude verflagen en gegronde vlakken.

   Verwerkingsinstructies Brantho-Korrux Ecopakt

   Voorbehandeling
   Bij het gebruik van water-gebaseerde coatings is goed ontvetten zéér belangrijk. Het is voldoende om Brantho-Korrux alleen op een intacte ondergrond aan te brengen en grondig te hand ontroesten (ST 3). Het is mogelijk om de coating op een licht-vochtige ondergrond (bijv. na nat stralen) aan te brengen.
    
   Droging
   De werkelijke droogtijd van Brantho-Korrux Ecopakt, en op water-gebaseerde coatings in het algemeen, is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en ventilatie. Indien je de droging wilt forceren, dan is droge lucht (luchtdroger) een stuk efficiënter en zinvoller dan verhitte lucht.
    
   Overschilderbaar
   De gehele productserie is op ieder moment met zichzelf of met een ander product uit deze serie overschilderbaar. Voor de doordroging van een compleet systeem is een droogtijd van minimaal 4 uur nodig. Voor het overschilderen is het niet nodig om te schuren.
    
   Plamuren
   Brantho-Korrux Ecopakt kan op alle bij ons bekende 1-K en 2-K plamuren aangebracht worden zodra deze eenmaal doorgehard zijn. Alle bij ons bekende 1-K plamuren kunnen over de Brantho-Korrux Ecopakt aangebracht worden na 3 dagen. 2-K plamuren met extreem korte verwerkingstijd bij normale drogingsomstandigheden kunnen op zijn vroegst na 1 week aangebracht worden. Indien je sneller wilt overplamuren, wordt geforceerd drogen d.m.v. warmte aangeraden. Voor 2-K plamuren kan er beter met Brantho-Korrux 2-Kompo gegrond worden.
    

   Technische gegevens

   Basis Oplosmiddelvrije alkyd-dispersie
   Leveringsviscositeit Thixotroop
   Verdunner Water (gereedschap direct na gebruik reinigen)
   Massa ca. 1,4 (afhankelijk van de kleur)
   Vaste stof ca. 60 gew. %
   ca. 40-45 vol. %
   Oplosmiddelgehalte ca. 2,5% (gewicht)
   Glansgraad volgens NCS 20-40% kleurafhankelijk
   Rendement
   Theoretisch
   Praktisch
   Eigenschappen
   7 m2 /l. (bij 60 µm)
   ca. 5-6 m2 /l. per laag
   Droogtijden
   Stofdroog
   Duimvast
   Doorgedroogd
   Tijdsduur
   30 minuten
   60-90 minuten
   ca. 1 dag
   Opslaginstabiliteit (in gesloten, originele verpakking) 6 maanden absoluut vorstvrij opslaan
   Minimum houdbaarheidsdatum De houdbaarheidsdatum op het blik geeft de door ons gegarandeerde minimum houdbaarheid van ongeopende originele blikken aan, indien ze koel en droog opgeslagen worden. De houdbaarheidsdatum is geen vervaldatum.
   De aangegeven houdbaarheidsdatum moet u voornamelijk helpen om uit uw voorraad de oudere blikken het eerst te gebruiken. Zolang de verf zich probleemloos op laat roeren en homogeen is, blijft ze uitstekend bruikbaar.
   Transport stabiliteit Max. 3 dagen tot -10ºC is geen probleem
   Gevarensymbool Geen
   Richtlijn 2000/53/EG (oude voertuigen)
   Richtlijn 2002/95/EG (elektrische apparaten):
   Voldoet aan de eisen

   Meer details

   Voor uitgebreide verwerkingsinstructies en meer gedetailleerde informatie over de Brantho-Korrux Ecopakt verwijzen we graag naar de onderstaande bladen.

   Brantho-Korrux Ecopakt van Holland Coating B.V.

   Wil je Brantho-Korrux Ecopakt bestellen, dan is dit te doen via een van onze 100+ verkooppunten die verspreidt zitten door het hele land. Gebruik de store locator om te zien welk verkooppunt het dichtst bij jou in de buurt zit. Je kunt de bestelling eenvoudig online plaatsen op de webshop van de desbetreffende dealer. Zou je graag meer informatie willen ontvangen over Brantho-Korrux Ecopakt, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

   Vind hier uw dichtstbijzijnde Brantho-Korrux dealers/verkooppunten

   Zoek dealers en verkooppunten bij mij in de buurt