Brantho-Korrux “3in1 Härter” en “Quick-Härter”

Drogingsversneller, doorhardingsversneller voor oplosmiddel gebaseerde 1-k Brantho-Korrux coatings. Geen van beide componenten individueel gebruiken, alleen gebruiken in de voorgeschreven mengverhouding en zorgvuldig met elkaar vermengd.

Specificaties

Merk

Brantho-Korrux

Kwaliteit

Professioneel

Verkooppunten

Wij leveren Brantho-Korrux aan meer dan 140 dealers/verkooppunten door het hele land. Door gebruik te maken van de store locator kun je direct al onze verkooppunten zien. Vul je locatie in en je ziet het dichtstbijzijnde voorkooppunt bij jou in de buurt. Je kunt direct online bestellen of een bezoek brengen aan de vestiging.

Store locator

Meer details

Veiligheidsblad

Voordelen

“3 in 1” verharder-concentraat versnelt de doordroging (ook kleefvrij tijd) en verbetert de krasvastheid van het oppervlak aanmerkelijk (vooral bij donkere kleuren). De toevoeging kan bij deklagen 5-10% bedragen (bij pure grondlagen niet aanbevolen!); het mengsel binnen één werkdag verwerken.

Gebruikswijze

”3 in 1 verharder-concentraat” niet in de effectkleuren (9007, 9006, DB 601 en DB 703) gebruiken, daarvoor kan Branth’s Quick-Härter gebruikt worden, er mag echter in géén geval een overdosering gebruikt worden.