Brantho-Korrux Alu-Glasur (600 °C)

Goed dekkende Aluminium coating gebaseerd op speciale, hoogwaardige kunstharsen. Moeilijk ontvlambaar en daardoor brandvertragend.

  • Hitte bestendig tot 600°C droge hitte
  • De coating gelijkmatig laten doorharden door langzaam te verhitten is mogelijk

Specificaties

Merk

Brantho-Korrux

Kwaliteit

Professioneel

Verwerkingstemperatuur

+5°C en 30°C

Verbruik

12 m²/ltr. Bij een droge laagdikte van 35 μm

Verkooppunten

Wij leveren Brantho-Korrux aan meer dan 140 dealers/verkooppunten door het hele land. Door gebruik te maken van de store locator kun je direct al onze verkooppunten zien. Vul je locatie in en je ziet het dichtstbijzijnde voorkooppunt bij jou in de buurt. Je kunt direct online bestellen of een bezoek brengen aan de vestiging.

Store locator

Toepassingsgebied

  1. Als buiten duurzame corrosiewerende coating voor staalconstructies, tanks, bruggen, voertuigen, machines, scheepsconstructies en daken van metalen profielen.
  2. Als isolerende, en warmte reflecterende coating voor opslagtanks, containers, bunkers, scheidingswanden alsmede isolatielaag op teer- en bitumendaken.
  3. Als hittebestendige coating voor alle industriële objecten, ketels, pijpleidingen, schoorstenen, afsluiters, etc. Bij buitenapplicatie, gelijktijdige hitte- en weersbelasting. Het oppervlak is niet slijtvast. Dit is bij aluminium houdende coatings normaal. Overschilderen met een blanke lak, Branth’s Kristall-Glasur is mogelijk, echter, de coating is dan niet meer hitte vast. Bij hoge temperatuurbelasting alleen op blank staal aanbrengen. Niet te dik aanbrengen. Een tweede laag aanbrengen na doordrogen of het moffelen van de eerste laag. Een optisch gelijkmatige kleur is bij hoge temperaturen niet gegarandeerd. Bij temperaturen tot 250°C bevelen wij Brantho-Korrux “3 in 1” aan in RAL 9006 i.p.v. Brantho-Korrux Alu-Glasur.

IJzer, staal, non-ferro metalen, Brantho-Korrux “Nitrofest” of “3 in 1” Hout en spaanplaten moeten gegrond zijn.

  • Verbruik 12 m²/ltr. Bij een droge laagdikte van 35 μm
  • Vaste stof: 50% vol.
  • Stof droog: 60 min
  • Verwerking temp: +5°C en 30°C